INFRASLIM X

Alakformálás infrafényes fekvőkerékpárban

Árak

INFRASLIM X

Alakformálás infrafényes fekvőkerékpárban

Árak

A TUDATOS EMBEREK SPORTJA

Az InfraSlim X a kombinált fitness eszközök közé tartozik, ami a legmodernebb technológiákat alkalmazva magasabb szintre emeli az alakformálást és a zsírégetést. A zárt kabinban egyszerre érvényesül a vákuummasszázs, az infra kezelés, a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia, valamint az aromaterápia jótékony hatása.

Kiknek ajánlható ez az alakformálás?

Mindazoknak ajánlom az INFRASLIM X gépet alakformálásra, zsírégetésre, akik egészségtudatosak, és szeretnék az edzést más terápiákkal is kiegészíteni, vagy mozgásszegény életmódot élnek, kevés időt tudnak csak a napi testedzésre szánni, és fontos számukra a nagyobb hatékonyság, vagy nem vágynak zsúfolt konditermekbe.

Az InfraSlim X alakformáló és jótékony hatásai

  • Egészségügyi szempontból abszolút ízületkímélő
  • Rendkívül hatékony a narancsbőr kezelésére
  • Aktiválja a nyirok – és vérkeringést, ezáltal erősíti az immunrendszerünk, regenerálja a sérült szöveteket
  • Bőrszépítő, alakformáló és zsírégető hatása van
  • Fokozza a fizikai – és állóképességet

Miért olyan hatékony?

Az InfraSlim X-ben található alakformáló technológiák kölcsönösen segítik egymást. A vákuum térben a szövetek fellazulnak, a hajszálerek, kapilláris erek kitágulnak, ezáltal a sejtekhez sokkal több oxigén és tápanyag jut el, a teljesítményünk pedig sokkal nagyobb lesz.

Ahogy nő a teljesítmény a szervezetnek több oxigénre lesz szüksége, ezt a többlet oxigént egy beépített oxigéngenerátor szolgáltatja, amitől terhelhetőbbek lesznek a sejtek, és sokkal több kalóriát tudunk elégetni, mint más sportolási lehetőségeknél.

InfraSlim X Diána Szépségstúdió Dunaharaszti 3

Nem nagyon megterhelő ez az edzésforma?

Nem, egyáltalán nem megterhelő ez az alakformálás, mert a fej és a szív nincs benne a kabinban. Annak ellenére, hogy izzadunk, nem egy kellemetlen érzés. Az izzadás azért fontos, mert a sejtanyagcsere melléktermékei ezáltal tudnak kiürülni a szervezetből.

A méregtelenítő folyamatokat az infrasugarak támogatják, a biciklizés pedig felgyorsítja a nyirokkeringést, ami hamar eljuttatja a kiválasztó szervekig a méreganyagokat. A vákuum szívóhatása segíti a bőrön keresztüli méregtelenítést.

Mit hozz magaddal InfraSlim X edzésre?

Rövidnadrágot, trikót vagy pólót, zoknit.

Mit kapsz InfraSlim X edzésen?

Zuhanyzási lehetőséget és törölközőt.

InfraSlim X alakformálás használat közben.

ÁRLISTA

diána szépségstúdió_arlista_2022_szeptember_weboldalra-1

Fizetni lehet bankkártyával és SZÉP kártyával is.

szép kártya, bankkártya