Q-Yag lézer

Carbon Peeling

Árak

Q-YAG LÉZER

Carbon peeling

Árak

Dermway I Q-kapcsolt
Nd YAG lézer

Több szűrőt tartalmazó Yag lézer gép, mely tetoválás eltávolításra és karbon peeling (bőrrejuvenáció) kezelésre (pórus összehúzásra, zsíros bőr kezelésére, kollagén termelődésre) is használatos. Problémás bőr esetén, Carbon-gél és speciális spektrumú szűrő segítségével történik a kezelés.

Eredményes mesterséges pigment fragmentáló, arcregeneráló kompakt gép.

Q-kapcsolású YAG lézer

 

Ez a technika a rezonátor egy alacsony értékről magas értékre történő kapcsolására épül, ezért ezt a technikát röviden Q-kapcsolásnak nevezzük. Ezen technika lehetővé tette a nagyobb intenzitás kifejtését a kezelendő területen.

Kozmetikai tetoválások és body tatoo-k esetén a fényelnyelő közeg (bőr) illetve abban lévő mesterséges és természetes pigmentek fragmentációját okozta. Amelyek aztán széttöredeztek anélkül, hogy a bőr más területeit roncsolták volna (természetesen a válasz reakcióknak meg kell lennie mint pl. bőrpír, fájdalom elviselhető formában-hőfejlődés miatt-enyhe vérzés, duzzanat, hisztamin felszabadulás).

 

  • A lézergépek ezen fajtája az 532 nm-es (alapbehatolású) majd a gerjesztett q-kapcsolásnak köszönhetően- 1064 nm tartományú, mély behatolású technikát akalmazza.
  • Pigmentek fragmentációját okozza.
  • Carbon–peeling, arcfiatalításra is használatos.
Diána Szépségstúdió Dunaharaszti Sermway-I q-Yag lézer

Mire használható?

Carbon peeling arckezelés

Tetoválás eltávolítás

Carbon Peeling Diána Szépségstúdió Dunaharaszti

Lézeres carbon peeling

 

A Carbon Peeling biztonságos és fájdalommentes kezelés korosztálytól függetlenül, minden bőrtípus esetében, az év minden évszakában. Ragyogó bőr 30 perc alatt!
A kezelés alatt finom szemcséjű szénport használunk az arcra, amely behatol a pórusokba. A lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a pórusokat.
Tágak a pórusaid? Zsíros vagy mitesszeres a bőröd? Fakó vagy pattanásos az arcod? A lézeres Carbon Peeling a te kezelésed!

  • A lézeres peelingnek köszönhetően sejtmegújító, kollagénindukciós hatással is bír.
  • Pórusminimalizáció, pórusösszehúzó hatás: a szénmaszk a pórusokba kerülve a mitesszereket eltávolítja, a pórusokat tisztítja és összehúzza.
  • Gyulladáscsökkentő hatású: a hő megöli az aknét okozó baktériumokat, a gyulladt, pattanásos bőr állapota javul a kezelés, aknés arcbőrre kiváló.
  • A termikus hatás miett javul a keringés.
  • A bőr kevésbé lesz zsíros.
  • A hegek, foltok elhalványításában is segít ezátal a bőrfelsz simább lesz.

A látványos javulás édekében a kezelést kúra szerűen alkalmazzuk egyéni bőrállapottól függően, 5-6 alkalom, 7-10 nap külömbséggel. Klinikai eredmények alapján 1 kezelés után 5-15 % javulás, 6 kezelés után akár 70% javulás észlelhető!

Kezelhető területek: arc, nyak, dekoltázs, kézfejek.

A kezelés menete: konzultáció, letisztítás, carbon peeling krém felhelyezése, lézeres kezelés, nyugtató maszk, fényvédő.

Lézeres Carbon Peeling galéria

Lézeres Carbon Peeling videók

ÁRLISTA

Q-kapcsolású YAG lézer árlista Diána Szépségstúdió Dunaharaszti
Q-YAG lézer tanúsítvány Diána Szépségstúdió Dunaharaszti

Fizetni lehet bankkártyával és SZÉP kártyával is.

szép kártya, bankkártya