MoNOSHAPE ZSÍRBONTÁS

Hatékony alakformálás

Árak

MONOSHAPE ZSÍRBONTÁS

Hatékony alakformálás

Árak

Hatékony zsírszövet csökkentés.

 

A MonoShape zsírbontó alakformáló gép az egyik legmodernebb gép, melynek működése rádiófrekvencián alapul és folyamatosan kontrollált hőmérsékletre melegíti a zsírszövetet.

Ez egy non-invazív, kényelmes eljárás. A mono-poláris (RF) kezelőfej tetszőlegesen elhelyezhető, melynek köszönhetően az egész has és a különböző testrészek egyidejű kezelését is lehetővé teszi.

Gyors, megbízható, kényelmes és klinikailag bizonyított, hogy tartósan eltávolítja a makacs zsírsejteket olyan területekről, mint a has, az oldalak, a karok, a lábak, és az áll.

A zsírcsökkentést elősegítve az RF energia fokozhatja a kollagén termelést, helyreállítja a megereszkedett bőrt és ráncokat, javítva ezzel a teljes arc és állkontúrt. A bőr simábbá, feszesebbé válik ezáltal a kezelt terület is formásabbá alakul.

Monoshape alakformálás Diána Szépségstúdió Dunaharaszti

A MonoShape alakformáló gép 10 egyedi rádiófrekvenciás fejjel rendelkezik. A különböző kialakítású fejek minden testrészhez optimálisan illeszkednek. Nincs fájdalom, nincs felépülési idő.
A kezelést követően a vendég folytathatja a megszokott napi rutinját.

A legkülönlegesebb 6 lapos fix kezelőfej és a 2 lapos fix kezelőfej, melyek merőben megváltoztatják a klasszikus Rf kezelési protokollokat.
Biztonságos, hatékony, gyors és kényelmes!

Monoshape-zsirbontas-alakformalas-Diána Szépségstúdió Dunaharaszti

MonoShape alakformáló gép előnyei:

1. Nem-invazív és nem-ablatív.

2. A kezelés során a diszkonfort érzés minimális. Hasonló egy köves
masszázshoz.

3. Nincs szükség érzéstelenítésre, fájdalommentes, nincs
mellékhatása, nincs felépülési idő. Kezelés után a vendég korlátozások
nélkül folytathatja a megszokott napi rutinját.

4. Egyszerűen és biztonságosan kezelhető, a kezelő részéről nem igényel
folyamatos felügyeletet.

5. A 6 lapos, rögzíthető kezelőfejjel egyidejűleg akár 300cm2

6. A speciális kezelőfejekkel az olyanérzékenyebb területeket is kezelhetjük,összeségében minden testrész kezelhető, has , comb, fenék, kar, hát , derék, 
a mellkas két oldala, az arc és a toka.

7. A kezelés alatt a bőr alatti területet állandó hőmérsékleten tartja és ennek köszönhető a 24%-os zsírszövet csökkenés maximális bisztonsággal

8. Eltávolítja a zsír egy részét a kezelt területről, miközben megfiatalítja és
feszesíti is a bőrt.

9. A gép intuitív kezelőfelülettel és számos kezelőfejjel rendelkezik, melyekkel
személyre szabható a kezelés.

10. Az intelligens hőmérsékletmérés lehetővé teszi a rádiófrekvencia
energiájának dinamikus szabályozását a bőr hőmérsékletének megfelelően.


11. A valós idejű hőmérséklet kijelzése a kezelést még biztonságosabbá és
személyre szabhatóbbá teszimes!

A MonoShape
alakformáló gép működése

MonoShape működése Diána Szépségstúdió Dunaharaszti

A MonoShape gép monopoláris kezelőfeje rádiófrekvencia segítségével mélyen felmelegíti a zsírszövetet. A szabályozott rádiófrekvenciának köszönhetően csak a kezelt területet melegíti ezáltal nem károsítja a bőrt.

A különböző alakú és területű kezelőfejnek folyamatosan melegítik a dermiszt és a zsírréteget ezáltal folyamatos a zsírbontást eredményez. A zsírsejtek inaktívvá és apoptotikussá válnak. A kezelés utáni hetekben, hónapokban az, apoptotikus zsírsejtek a nyirokrendszeren át távoznak a testből. A megmaradt zsírsejtek újrarendeződnek és kisebbé válnak, ezáltal a zsírréteg fokozatosan elvékonyodik. A zsírcsökkenés mértéke átlagosan 24-27%.

A kezelés során a hő fokozza a kollagén termelést a dermiszben. A laza rostos kötőszövet azonnali összehúzódása feszesít, javítja a kötőszövet állapotát, fokozva ezzel a zsírcsökkentés látható hatását az egész testen, az arcon és a tokán.

Hatásmechanizmus

Monopoláris kezelőfej használatával a 2MHz-es rádiófrekvencia energiáját a zsírrétegbe sugározzuk, amely ott hővé alakul. Eközben állandó kellemes bőrhőmérsékletet tart fenn. Lehetőséget biztosít egyszerre több testrész együttes kezelésére a maximális eredmény és vendégelégedettség érdekében.

Monoshape hatásmechanizmus Diána Szépségstúdió 11
Monoshape hatásmechanizmus Diána Szépségstúdió 12 (1)

Valós idejű hőmérsékletmérés: a gép folyamatosan szabályozza az RF energiát úgy, hogy a bőr hőmérséklete állandó 45°C alatti hőmérsékleten
maradjon, miközben a zsírréteg magasabb hőmérsékletre melegszik.

Szelektív zsírszövet melegítés: optimalizált energiaáramlás és a melegítés fokozza a szelektív apoptózist a szubkután zsírszövetben.

Monoshape hatásmechanizmus Diána Szépségstúdió 14
Monoshape hatásmechanizmus Diána Szépségstúdió 15

A zsírsejtek 24-27%-a visszafordíthatatlanul károsodik.
12 hét alatt a sérült zsírsejtek lebomlanak és fokozatosan elhagyják a kezelt szubkután zsírszövetet és a nyirokrendszeren keresztül távoznak a
szervezetből.

Monoshape hatásmechanizmus Diána Szépségstúdió 16

MonoShape gyakorlati tapasztalatok

A szövettan eredménye igazolja a kezelés klinikai hatékonyságát.
Ultrahanggal vizsgálva a zsírsejtek elhalása 1,5cm-es mélységben is kimutatható volt.
A zsírcsökkenés mértéke 27%.

MonoShape gyakorlati tapasztalatok 1
MonoShape gyakorlati tapasztalatok 2

Egyedi tervezésű kezelőfejek

1-es, 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös, 6-os kezelőfej: lapos, fixen rögzítendő fejek, melyek statikus használata nem igényli a kezelőszemélyzet folyamatos jelenlétét a kezelés során. Egy fejjel 40cm²-es terület kezelhető. Fixen rögzíthetőek a test különböző területeire. A 6 kezelőfej akár 300 cm²-es területet is lefedhet egyszerre például a teljes hasat és a lágyékot de természetesen a test bármely részére is felhelyezhetők. Egy területet (40cm²) 15 percig kezelhetünk.

MonoShape kezelőfejek Diána Szépségstúdió Dunaharaszti

7-es, 8-as kezelőfej: statikus kézi kezelőfejek, melyek lehetővé teszik a kisebb lokális területek manuális kezelését. Hasznos felülete 16 cm², mellyel rövid, 5 perces kezeléseket végezhetünk. Elsősorban a toka, a száj két oldalán felhalmozódott zsír és a térd körüli zsírpárnák kezelésére szolgál. A kezelőfej nem rögzíthető, a teljes kezelés során kézzel tartani kell az adott területen.
1 terület kezelése: 5 perc.

MonoShape kézi kezelőfejek Diána Szépségstúdió Dunaharaszti

MonoShape

zsírbontás videók

ÁRLISTA

Monoshape árlista Diána Szépségstúdió Dunaharaszti

Fizetni lehet bankkártyával és SZÉP kártyával is.

szép kártya, bankkártya